Angst, depresjon, utbrenthet, vanskeligheter i relasjoner, traumer, livskriser, psykosomatiske plager, dårlig selvfølelse?

Det kan være mange gode grunner til å ta kontakt med en psykolog. Psykologene i Norsk Klinikk for ISTDP (NK-ISTDP) tilbyr samtaleterapi til unge voksne, voksne og eldre med alt fra milde, moderate, alvorlige til sammensatte psykiske plager.

Hvordan får jeg kontakt med en psykolog i i Norsk Klinikk for ISTDP (NK-ISTDP)?

Du kan selv ta direkte kontakt med oss via nettskjemaet med forespørsel om timeavtale. Du vil i løpet av neste arbeidsdag bli kontaktet direkte av vår inntaksansvarlige psykologspesialist.

Trenger jeg henvisning?

Da ingen av våre psykologer har refusjonsavtale med det offentlige må alle undersøkelser og behandlingstimer betales av den enkelte. Du trenger derfor ingen henvising fra lege og kan derfor ta kontakt direkte med oss. Hvis arbeidsgiver, NAV eller din helseforsikring dekker behandlingen er det fint om du opplyser om dette når du tar kontakt med oss.

Hva koster behandling hos dere og hvordan betaler jeg?

Klinikken opererer med ulike priser i Drammen og Oslo. Se informasjon under hver klinikk øverst på siden.

Timer betales fortløpende etter timen og betaling gjøres med kort. Vi har kortterminaler som aksepterer Visa og Mastercard. Kvittering mottar du på sms/e-post.

Avbestilling av timer/uteblivelse.

Avbestillinger av timer må skje så tidlig som mulig og senest 48 timer før starttidspunkt for oppsatt time (på telefon, sms eller mail) til behandler. Da får behandler en mulighet til å tilby timen til en klient på ventelisten. Avbestillinger etter dette tidspunktet belastes kunden i sin helhet uavhengig av årsak.

Hvordan kommer jeg meg til dere?

Vi holder til i Nedre Storgate 11, 5 etasje i Drammen sentrum (inngang fra Schwenckegata). Både inngang A og B til bygget kan benyttes, begge innganger har heis og det er godt skiltet inne i bygget.

– Tog eller buss.

Tog fra Oslo S. til Drammen tar ca. 35 minutter. Fra Drammen Stasjon eller Drammen Busstasjon er det ca. 7-8 minutters gange og fra Bragernes Torg ca. 2 minutter.

– Bil og parkering.

Hvis du kommer med bil kan du benytte offentlig parkering i gatene i Drammen sentrum og nærmeste parkeringshus er Grev Wedel p-hus i Engene.